Coachning

Står du vid ett vägskäl? Önskar du förändring inom något område i ditt liv? Vill du öka din egen potential eller få hjälp att nå dina målsättningar? Då kan coachning vara rätt för dig.

Vad är coachning?

En coach hjälper en individ och/eller ett team att utvecklas, både professionellt och personligt. Som coach hjälper jag dig att sätta upp konkreta mål och att hitta sätt att nå dessa mål. Som coach är min uppgift att ställa frågor för att hjälpa dig hitta vad som är viktigt. I coachningen utmanas du att möta dina invanda tankemönster för att hitta nya sätt att tänka och handla. Du väljer själv vad du vill jobba med. Som coach strävar jag till att hjälpa dig hålla fokus på dina uppsatta mål. Under coachningsprocessen lyfter vi fram dina styrkor för att hjälpa dig nå din fulla potential.

Coachning kan sträcka sig allt från ett par besök till regelbunden kontakt under en längre tid. Vi utvärderar processen med jämna mellanrum och avslutar kontakten när du upplever att du fått tillräckligt med hjälp för att kunna uppnå dina mål.

Hur gör jag om jag vill boka tid?

Om du är intresserad av att jobba med din egen personliga utveckling är du välkommen att ta kontakt. Du kan kontakta mig via kontaktsidan, per telefon eller per e-post så kommer vi överens om en tid som passar dig. Vi träffas på min mottagning i Nykarleby.

Prislista